Vitaliteit4All

Samen op Stap

Op stap met Roald Riet

Geniet je ook zo van coaching in de natuur? Laat je dan begeleiden tijdens een wandeling! Vooral bij stress- en burn-outklachten kan de natuur dienen als een helende kracht die het proces versnelt.

Altijd al eens willen rijden of wandelen met paarden, maar voel je je onervaren, onzeker of ben je juist ervaren? Dan bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van Roald met de paarden op pad te gaan. We vertrekken samen vanaf Zorgboerderij Chaamdijk, gelegen aan de Hemelstraat te Chaam, waar we kunnen profiteren van diverse faciliteiten. In de prachtige bossen van Chaam gaan we vervolgens op avontuur, mogelijk zelfs in draf of galop.

Op onze locatie ben je van harte welkom, of je nu gewoon wilt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, een beginnende ruiter bent of juist gevorderd.

Een natuurlijke plek waar je verbinding kunt maken met jezelf, verdiepen, uitgedaagd worden en ontspannen. Het is een ideale manier om je lichaam meer in balans te brengen en de verbindende, dragende kracht van paarden te ervaren. Tijdens een prachtige buitenrit over het domein, langs rijstvelden en door het natuurgebied, kun je ook een bezoek brengen aan de stieren, voor wie daarin geïnteresseerd is. Het landgoed is al generaties lang in bezit van dezelfde familie en is kindvriendelijk ingericht. Er zijn diverse prachtige verblijfsmogelijkheden en de paarden verblijven in groepen in de weilanden. In september en juni organiseren we een vijfdaags evenement met wisselende thema’s.

Samen op stap met paarden: € 130,- per sessie van ca. 120 minuten.

Samen op stap wandelcoaching: € 90 ,- per sessie van ca. 90 minuten.

Scroll to Top