Vitaliteit4All

Paardencoaching

Vitaliteit4All

Jouw pad naar innerlijke balans met paardencoaching

In paardencoaching sta jij centraal met jouw hulpvraag , ik als coach en de paarden ondersteunen jou hierbij. De paarden zijn, wij vaker niet, omdat we niet meer weten hoe onszelf te verhouden tot de wereld om ons heen. Onze krachten weggeven aan anderen, niet meer de juiste woorden kunnen vinden, onzeker over je werk, de toekomst, balans in eten- en drinken zoek omdat………….. We kunnen niet de schuld daarvoor bij anderen neerleggen, wel kunnen we ons leven opnieuw gaan inrichten, stap voor stap uit lijden naar leiding nemen over jouw leven, je hebt het in je, dat weet ik zeker, vitaliteit4all!

Als register paardencoach creëer ik een veilige leeromgeving, zodat jij je op je gemak kan voelen. In deze omgeving maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde techniek, motiverende gespreksvoering en een of meerdere paarden. Bij de V-pcn (Vereniging paardencoaching Nederland) ben ik geaccrediteerd als Paardencoach en opgenomen in hun kwaliteitsregister!

Paardencoaching: € 125,- per sessie van 90 minuten.

Voor bedrijven en instellingen bieden wij groepscoaching aan. De prijs is op aanvraag beschikbaar!

 

Spiegelen, onderzoeken en groeien.

Paarden kunnen met hun non-verbale manier van communiceren, beelden kenbaar maken wat er speelt bij jou, met hun lichaamstaal spiegelt het paar jouw gevoelens en lichaamstaal (gedrag) en reageert overeenkomstig zo ook op deze factoren uit de omgeving. Hij is reactief in zijn gedrag, als prooidier zijnde, maar als gedomesticeerd dier is hij ook nieuwsgierig en onderzoekend naar de mens die hem al duizenden jaren voedt.

Door gebruik te maken van het paard als gesprekspartner of als metafoor, doen we aan waarheidsvinding om het ware potentieel uit jou te halen. Zo kunnen mensen sneller resultaat gericht aan de slag. Quik Fix is een term die vaker wordt geuit na het ervaren van een coachingsessie. Minder sessies, meer tijd voor andere leuke dingen!

Belangrijkste voorwaarde is dat jij intrinsiek gemotiveerd bent om jouw wensen en verlangens te uitten en de bereidheid om dat te gaan onderzoeken, de redenen die je dwars zitten, het Aha moment , de oplossing om ermee om te gaan zelf vind en daar naar gaat handelen. Dan is er de grootste kans van slagen om aan jouw hulpvraag te voldoen. Ik sta voor je klaar om je daarbij te begeleiden en jij mag jouw proces vormgeven, zodat jij weer in je kracht komt. Meer balans van jouw lichaam en geest, communicatief vaardiger, met vertrouwen de dag , het moeilijke gesprek en bijvoorbeeld het bezoek aan de supermarkt (op zoek naar de voor jouw juiste voedingskeuze) tegemoedt!

Scroll to Top