Vitaliteit4All

Over Roald Riet

Vitaliteit4All

Mijn pad naar vitaliteit

Van jongs af aan voel ik mij in de natuur het meest op mijn plaats en was als vanzelfsprekend gefascineerd door het letterlijk bewegen van mensen en paarden in de manege te Ridderkerk waar ik vlakbij opgroeide. Later volgde ik een op de mens gerichte 4-jarige massage opleiding (Holos Massage Academie te Utrecht), leerde naast diverse massage, beweging -en ademhalingstechnieken, hoe ik fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel beweeg. Mijn levenshouding en gezondheid die daaruit voortkomt en vooral de invloed die ik zelf heb daarop! Zo sta ik bewuster, gezonder en vitaler in het leven en dat wens ik jou ook!

Opleiding bij Open2Contact, als Paardencoach, Markacademie, als Leefstijl- en Vitaliteitscoach, Terra-Natura en Paard Natuurlijk op het gebied van paardenmassage, hoefverzorging, communiceren met paarden en bewust- en natuurlijk paardrijden zorgden bij mij voor nieuwe inzichten en ontwikkeling op het gebied van leiderschap, lichaamstaal, balans in leven. Hierdoor kan ik dan ook samen met jou, je paard, je bedrijf of organisatie werken aan duurzame ontwikkeling en groei op deze gebieden.

Paarden, natuur en voeding

In 2005 werd een prachtige groep Merens paarden samengesteld, eerst op 0,5 ha in Lelystad en later na geboorte van veulens op een 7 ha grote bos/weide locatie in het Landgoed De Utrecht te Esbeek( Midden-Brabant). De groep werd regelmatig gebruikt voor cursussen van Terra-Natura, voorlichting m.b.t. de natuurlijke leefwereld van paarden en cursus paardenmassage.

Sinds 2012 wordt gebruik gemaakt van de Chaamse bossen.

7 jaar als Teamleider van biologische supermarkten in Breda en Dordrecht, maakte van mij ook meer mens en voedingscoach , enthousiast voor de missie van een duurzame en vitale samenleving , waarvan biologische en vooral biologisch dynamische voeding een onderdeel is, geniet ik van het coachen en inspireren van collega’s en klanten. Mijn opleiding tot Levensmiddelentechnoloog ondersteunde mij hier zeer bij, om tot in het kleinste van materie te kunnen verplaatsen en wat daar voor mooi’s uit gerealiseerd kan worden. Een kwaliteit die doorwerkt in mijn coaching, massages en in mijn cursussen, met maar 1 doel: Vitaliteit4All!

Scroll to Top