Vitaliteit4All

Massages voor mens en paard

Massages voor mensen

Massage van Roald voelt als een warme hand die naar je luistert, die je uitnodigt om samen jouw lichaam weer te vitaliseren!

Zo kom jij weer meer in je eigen kracht, daar zijn verschillende massagetechnieken voor o.a.

Ontspanningsmassage

Ademhalingscoaching

Voetreflexmassage

Bindweefselmassage

Pulsing

Intensieve massage

Massage:65,- bij 2 maal herhalen binnen een maand 180 (3 behandelingen totaal). Behandelingsduur is ongeveer 50 minuten.

(Tijdelijk €5,- korting, aanvraag kan per mail)

Schermafbeelding 2023-09-18 202803

Om het ontspanning/vitalisatieproces goed te kunnen begeleiden, wordt aanbevolen om de behandeling binnen een maand een aantal maal te herhalen.

Wist je dat massage ook met kleren aan kan? De pulsing of voetreflexmassage is daar een goed voorbeeld van. Een massagebehandeling bestaat uit:

Een kennismaking/intake gesprek

Lichaamsmassage

Evaluatie gesprek

Massages voor paarden

Bied uw paard of pony eens de ervaring van een massage. Het dier zal het zeker waarderen. Wordt het door mij gemasseerd, dan wordt het de mogelijkheid geboden om in de meest ruime zin van het woord te ontspannen, waardoor spanningsklachten kunnen verminderen. Signalen hiervoor tijdens en ook na de massage zijn, naast dat het paard al soepeler in zijn lijf oogt o.a. geeuwen, ook kan het diep gaan zuchten, gassen, mesten. Het komt voor dat het paard na of tijdens de behandeling zelf meer gaat rekken en strekken, wat voor mij een mooi voorbeeld van meer lichaamsbewustwording is.

Paarden die regelmatig gemasseerd worden, hebben meer vertrouwen in aanraking, vertonen meer lichaamsbewustzijn en zijn ruimtelijker in bewegen, waardoor het zelfgenezend vermogen van het paard meer gestimuleerd wordt!

Klachten zoals bijv. koliek, stijfheid, dufheid, nervositeit, luchtzuigen, aggresiviteit kunnen hierdoor verminderen en het paard voelt zich plezieriger in zijn lichaam en omgeving.

Massage is een extra ondersteuning voor of na een bezoek aan een wedstrijd, hoefsmid, dierenarts, tijdens de seizoenen waarbij het paard langduriger op stal komt te staan of na een traumatische ervaring.

De therapeutische oliën van Young Living worden hier ook gebruikt om het paard, zowel geestelijk als fysiek te ondersteunen, 100% natuurzuiver!

Paardenmassage:55, 2 maal herhalen binnen een maand € 150 (3 behandelingen totaal). Behandelingsduur is ongeveer 45 minuten.

Scroll to Top