Vitaliteit4All

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Een vitaal lichaam

Coaching traject

Wie wilt er nou niet een vitaal lichaam? Er zijn verschillende oorzaken die zorgen voor verminderde vitaliteit of verminderde kwaliteit(Q) in ons leven. We zijn niet alleen een gevoelig fysiek lichaam met haar kwaliteiten(FQ). We zijn ook onze gedachten en overtuigingen(IQ), normen en waarden(SQ), emoties en vermogen om relaties aan te gaan(EQ), de mate van pro-activiteit(PQ), waarmee we ons lichaam en leefstijl vormgeven. Ontstaan er te veel, te lang spanningen in het ene gebied of op meerdere, dan heeft dat invloedt op functioneren en belasten we niet alleen ons zelf, maar ook onze omgeving. Die belasting komt met een prijs.

Lukt het je om de balans door inzichten, aanpassingen in voedingspatroon, eetgedrag en beweging weer te vinden is de prijs laag. Daar kan ik je bij ondersteunen met mijn open, betrokken, enthousiaste manier van coachen, Vitaliteit4All!

Leefstijl- en vitaliteitscoaching voor particulieren: € 90,- per afspraak van ca. 90 minuten (massage en de paarden kunnen onderdeel uitmaken van de coaching sessie)

Voor bedrijven, instellingen en organisaties worden coachtrajecten en  bedrijfstrainingen als teamuitjes aangeboden, laat u verrassen door de mogelijkheden van de locatie 

Opbouw coachingstraject:

Voorbereidingen

Vrijblijvend kennismakingsgesprek, telefonisch, via skype of live, van ongeveer 30 minuten.

Jouw moment

Intake, van 90 minuten om duidelijk te krijgen wat jouw hulpvraag werkelijk is.

Start traject

Start coachingstraject, van 90 minuten per afspraak.

Scroll to Top